Hoj holky, tak mám konečně čas taky něco napsat, dnes jsem trochu uklízela a vždy si oddychla tady u Vás, dočetla a šla zase něco dělat... ale předem upozorňuju, že to bude román... mám toho tolik na srdci.
Takže, hm, dobrý chutě mi tu zas děláte... Evčo, já na prostřeno koukala taky a je divný, že já špenát normálně nejím, ale dostala jsem na něj docela chuť (poprvé jsem ho chutnala před nedávnem u táty, měli závin z listového těsta, ve kterém byl špenát nějaký sýr, šunka... a bylo to fakt super!!!) a ty bramborový knedlíky s tím sosíkem, co tam měli vypadaly fakt luxusně
.
Mambo, docela bych ten likér zkusila, zní to úžasně!!! Jo a s Mekáčem mě neštvi, taky občas mám na něco chuť... ale my ho tady nemáme vůbec
, nejbližší je v Písku a to je 30 km a to teda nepojedu
Teda Mabelko, gratulace k termínu, tak to na Tebe budeme všichni moc myslet, ty jo, za týden už budeš mít miminko v náručí... tak to myslím, že nakonec určo budeš první Ty
. Hlavně ať vše probíhá na jedničku!!!
Pippi, teda ty Vaše rodiny, to je fakt děs
, asi bych se taky na Tvém místě už nikam nevypravila, takovou dálavu, vždyť ty to máš vážně za pár... promyslete to pořádně!!!
Evi, nechci nějak sýčkovat, ale ta patnáctka co je těhotná bude mít zkažený mládí, asi si to nikdo neuvědomuje... já v 15??? Snila o svém prvním polibku
Carol, chudák Marta
Jo, ty doktoři a sestry
někdy fakt na pěst... Majdali
dobře si mu to řekla. Já u své předešlé dr. taky vždy čekala min. hodinu a to jsem byla objednaná
. Teď naopak, pokud čekám 20 min. tak to je zázrak, většinou mě berou hned a ani ne přednostně, asi si to prostě nějak umí líp zorganizovat... a to chodím k vyhlášený doktorce, která má pacientek hafo
jen jsem zvědavá příští týden, jdu 28.12. to je poslední a jediný den o "Vánocích" kdy bude ordinovat a už tam měla pěkný seznam ženských...
Jinak jsem včera byla na KO a na monitoru, poprvé asi od 22.tt byla Dr. konečně "spokojená" a já mám klid od jejího plašení. Konečně řekla, že je to OK, takže mám najednou CS 2, takže se nic nechystá, hlavička pořád nacpaná v pánvi ale jinak nic nového, žádné otevírání... takže jak jsem tušila, určitě budu nakonec přenášet
. Ale je fakt, že mám ještě měsíc...
No a Havel? Je fakt, že mě to trošku rozesmutnilo, v neděli jsem se to najednou dozvěděla až večer tak jsem byla zaskočená, ale je fakt, že dnes už jsem měla plný zuby toho, jak zapnu TV, internet.. a všude je jen Havel, a 3 dny smutku.... to mi připadá taky přehnaný!!! My třeba už v pátek budeme mít takový malý Štědrý den a smutnit teda rozhodně nebudem... A máte pravdu, už to byl dědula, horší je, když zemře mladý člověk plný síly
.
Ještě jsem si vzpomněla s tou roztroušenou sklerózou, já tuhle nemoc poprvé zaznamenala, když jsem studovala v Pardubicích, tam jsem dělala v Mekáči a se mnou jedna asi 17 letá holčina a té tuto nemoc diagnostikovali a ona pak skočila pod vlak... pamatuju si, že měla na maturitním tablu černou stužku, protože se jí nedočkala
Ještě pár dní a už tady budeme řešit kojení a prdíky
já si to pořád nějak neuvědomuji
Tak marodi, koukejte být fit, teď musíte být plné síly!!! Naše malá taky začala nějak pokašlávat, snad z toho nic nebude
Tak já asi budu končit... snad jsem na nic nezapomněla. Tak krásný sny a klidnou noc všem