| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hojky kecalky, tak naší malé se spustila také taková ta hnusná tekutá rýma, kašle, pšíká.. chuděra, úplně vodnaté oči, je mi jí líto a vůbec je mi líto, že to chytla teď na Vánoce, bude určo bez nálady~:(. Teď vyrazily s babi na poštu, aby trochu provětrala útroby, tak jsem zvědavá s jakou přijde.

Já mám holky zaděláno na vánočky, uvidíme jestli se povedou~w~ snad!!!

Já jsem opravdu poslední dny nějak nabitá... jak kdybych ani nebyla těhotná... to je divný, možná i tím, že mám nahoře jen asi 9 kg, to je docela v pohodě, sice břicho zaclání, ale jinak to jde...

Koukejte odpočívat, když se necítíte, ono se to nezblázní!!! Evčo, to znám, když je uklizeno, tak mám chuť nejradši se ničeho nedotýkat, aby to vydrželo co nejdýl... horší je to teď s malou, té to nevysvětlím~t~

Tak zatím~3~ asi jdu připravit na oběd.. zas bude sekaná a kaše, potřebujem zdělat kousek mletého masa ale to já zas ráda, miluju br.kaši~w~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.