Fabiena a tou cukrovkou nevím-jen si myslím že cukrovkáři právě musí jist pravidelně aby jim neklesal cukr. a hlídat si kolik čeho snědí aby jim nestoupal. prostě aby si hlídali hladinu cukru bez vykyvu. což né vždy vyjde-takže i to je možná duvod toho že maji holky(mužou lecost nedodržet uplně striktně pokaždé(i taci jsou lidi laidáci-znám jednoho osobně)a zase naopak takový co to vše dodrží naprosto přesně,ale třeba z jiných duvodu(minerály apod) mužou být tim faktorem které v danou chvili jsou v převaze a už rozhodne co to bude za ditě. (jen moje myšlenka-více jsem to nestudovala)
dvojčata. tam bych to osobně viděla na několik hlavní faktory(zase nejsem věděc muže tam být ještě něco-zase jen moje myšlenka) 1.poměr minerálu-ten co převláda ten ovlivnuje pohlaví-pokud je poměr v rovnováze-muže se stát že je to dobré pro obě pohlaví 2.uvolnění vajička oproti tomu kdy byl sex.ovulace-dvojovulace většinou bývá v rozmezí několika hodin až dnu-takže i toto muže být faktor pro dvojčata obou pohlaví. 3.říká se o ph těla že také rozhoduje o pohlaví takže když dojde k nějaké souhře faktoru muže dojit k početi obou pohlaví zároven.
s tím ovlivněním jsme se bavili právě v tom smyslu že se to bere do těch krajnosti kde to vice odpovídá danému pohlaví(dle věděc.vyzkumu)-takže je zcela možné že vyrovnané poměry mužou vést k možnosti početí jak holky tak kluka v danou chvili-ale ten vyrovnaný poměr je huř ovlivnitelný než ten extrém jedním či druhým směrem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.