Holky, tak jak vidět, nejsme tu sami, jsou tu mezi námi i další vetřelci, kteří poctivě čtou naše diskuse, no jasně,že se s tím dá počítat,takže my se na tebe Krystýno nezlobíme
, no a já věřím,že takhle mamina určitě ještě nakoukne.
Možná by ta dotyčná měla nahlídnout na Facebook,kde se o Havlovi píšou daleko horší prasárny, já myslím,že každá z nás ho za jeho působení brala, ale každá z nás má právo na vlastní názor,což ta maminka,co nám tu nechala vzkaz, nějak nerespektuje. A já dávám všem holkám tady za pravdu,že když se věci opakují donekonečna,dokážou otrávit.Tak toť můj názor.
No a jinak, my jsme tady všechny těsně před porodem,takže teď řešíme vlastní starosti a radosti,no a já jsem holky ráda, že vás mám.Toť pro všechny rýpaly kolem. Holky, já včera měla strach, že už jedu. Nevím co to bylo,ale dnes mám kontrolu u Carlose,tak uvidím, včera jsem si už musela nasadit vložku (no teď nevím,jestli se to hodí psát, když tu máme slídily
), no a byla úplně mokrá,další znova a znova, ale večer se to uklidnilo a teď nic,tak nevím. Volala jsem dr. a ten mě uklidnil, že plodová voda je cítit po Savu, což nevím,ale na tu druhou tekutinu
mi to také nepřipadalo. Tak uvidíme dnes, jak se to bude vyvíjet, doufám moc moc, že to do toho třetího vydržím. No a jdu si přečíst, co jste napsaly,