| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, tak jak vidět, nejsme tu sami, jsou tu mezi námi i další vetřelci, kteří poctivě čtou naše diskuse, no jasně,že se s tím dá počítat,takže my se na tebe Krystýno nezlobíme~t~, no a já věřím,že takhle mamina určitě ještě nakoukne.
Možná by ta dotyčná měla nahlídnout na Facebook,kde se o Havlovi píšou daleko horší prasárny, já myslím,že každá z nás ho za jeho působení brala, ale každá z nás má právo na vlastní názor,což ta maminka,co nám tu nechala vzkaz, nějak nerespektuje. A já dávám všem holkám tady za pravdu,že když se věci opakují donekonečna,dokážou otrávit.Tak toť můj názor.

No a jinak, my jsme tady všechny těsně před porodem,takže teď řešíme vlastní starosti a radosti,no a já jsem holky ráda, že vás mám.Toť pro všechny rýpaly kolem. Holky, já včera měla strach, že už jedu. Nevím co to bylo,ale dnes mám kontrolu u Carlose,tak uvidím, včera jsem si už musela nasadit vložku (no teď nevím,jestli se to hodí psát, když tu máme slídily~t~), no a byla úplně mokrá,další znova a znova, ale večer se to uklidnilo a teď nic,tak nevím. Volala jsem dr. a ten mě uklidnil, že plodová voda je cítit po Savu, což nevím,ale na tu druhou tekutinu~t~ mi to také nepřipadalo. Tak uvidíme dnes, jak se to bude vyvíjet, doufám moc moc, že to do toho třetího vydržím. No a jdu si přečíst, co jste napsaly,~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.