| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no to je teda blábol podle mého....~d~

máme páreček a musím uznat, že dcera čistě mamánek, tatínka bere jenkdyž nejse doma a když jsem, tak je táta jen na blbnutí, ale dokud jí to baví, pak opět přicupitá ke mě...
syn je zatím půl na půl, ale spíše k otci.. takže nemohu potvrdit teorii o maminčině sukni pro syna...

zatím se syn jeví jako obrovský paličák, vzteklounek..a musím sebekriticky uznat, že víc nervů na to má manžel... ~f~ ale ne ve smyslu, že by synovi vše prošlo, ale ve smyslu, že od manžela se mu dostává mnohem déle čas na pochopení jeho potřeby, i když je syn ve vztekací euforii...~f~

ale čas ukáže.. nicméně neumím dělat mezi dětma rozdíly v přístupu (ve smyslu - ten bude mít víc čehokoliv, protože je to právě on), rozdíl co se týče přístupu je asi jasný, na každého se musí jinak už teď, ale jinak jsou to prostě naše zlatíčka...

no a třeba u nás v rodině - jsem to já, kdo zůstal u matky v baráku, bráchové oba dva vysmahli co to šlo.. takže tady to taky neprojde tvá teorie... ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.