Přidat odpověď
To sušené vím jaké myslíš - to jsem nikdy jiné taky nekupovala, teď ale peču z normoš chlazeného, jen teda manžel vzal jiné :-(
A zkusím tedy máslo dát až po zapracování těsta - já ho nechala rozpustit, dám studené mléko, na ro rozpuštěné máslo, to toho žloutky - teplotu to má ok, jak se smíchá studené mléko s teplým máslem je to vpohodě, zkoušela jsem to, na to mouka, na to droždí a cukr a vedle sůl. Dělám to tak fakt roky - ovšem letos se nedaří a nedaří, grrrrr. Určitě ještě jednu upečeu, tak udělám ze sušeného a máslo až se to smíchá....
Jinak já nepodsypávám vál, těsto se mi vůbec nelepí - dávám 250g hl mouky, 250g polohr. mouky, tuším 120g másla, 80g cukru a 30g droždí chlazeného
Předchozí