Evi zažila jsem to. Nebyl to tedy manžel, ale přítel. Po čase opravdu nabral ( zpohodlněl) a jak píšeš - velké břicho, žádné svaly, nic přitažlivého. Normálně jsem řekla, že se mi to nelíbí a měl by si uvědomit, že jednak to přináší zdravotní komplikace ( což mel) a jednak mi to nedělá dobře, když tak hodně přibral. Normálně věcně.
Byl to jeden z důvodů, proč jsem se s ním rozešla ( resp. to bylo přihozeno na misku vah mám/nemám s ním zůstat). On s tím tedy nic dělat nehodlal se slovy, že nechápe proč by měl.
A to mi envadí takové to běžné oplácání, ale fakt už ta ošlivá tloušťka s velkým "pivním" břichem
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.