Nepotřebuju ochraňovat, resp. nikdy jsem to nezažila a teď se tomu dost bráním. Vdala jsem se nedávno po velmi krátké známosti na normální poměry (ačkoli můj vztah je to rozhodně nejdelší) a strašně mi vyhovuje, že můj manžel je student a vydělává maximálně na brigádách a všechno to má pouze pro sebe a z mého se táhne hypotéka na můj byt atd... Jsem dost materiálně zaměřená, bohužel, asi proto, že jsem dřív nic neměla. A strašně si užívám, že si to všechno můžu koupit. Jsem hrozná v tomto směru.
A od patnácti žiju sama, bez rodičů i naprostou většinu let bez partnera. Dokonce mám někdy problém s tím, že nejsem víc sama doma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.