Chápu a jak se znám, tak bych reagovala stejně. Dost dobře nechápu, jak to ti dárci můžou takto necitlivě udělat, pokud v tom není nějaký záměr.
Já jsem před lety strašně ořvala oslavu svých kulatých narozenin, u této příležitosti jsme ještě přáli manželově mámě k svátku. Já jsem od manžela dostala mop (rozbil se starý), pro mámu muž celé dopoledne sháněl kytici oblíbených tulipánů. Obrovskou. Tam ani tak nešlo o cenový rozdíl, ale tu angažovanost, že. Mrzelo mě to o to víc, že jsem byla v sedmém měsíci.
I po letošních Vánocích mám takový sebelítostivý hořký pocit, že prostě nejsem zrozena pro drahé dárky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.