| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já upřímně žasnu, kolik je tady chápajících matek, které píší že i jejich dítě kadí ve 4 letech do plenky.
To já když řekla ve školce (soukromé!!!) že moje 4-letá dcera kaká do nočníku, tak se mohla pí učitelka zbláznit - to vše samozřejmě před dcerou. To byla pro dceru asi ta poslední kapka, aby se vzpamatovala a začla konečně chodit na záchod.
To mu tedy dáváte do školky plenku? A nestydí se před vrstevníky kadit do té plíny? Nechápu, vždyť ve 4 letech má určitě kamarády, kteří si k němu domů chodí hrát...to to ty děti nijak nekomentují? Nebo ho snad držíte mimo kolektiv? Jaksi nechápu, jak se toto dá utajit. Nebo jak to děláte? Když píšete, že vás vyhazuje z obýváku a kadí za křeslem??? :-(
Nemyslím to nijak zle, je mi kloučka líto, sama jsem si totiž vyslechla spoustu jedů (příbuzenstvo, "kamarádky" aj.), protože dcera měla plenku JEŠTĚ ve 2,5 letech... pro mě to tehdy bylo pohodlnější jí dát plínu, než někde v autobuse či městě řešit, kam jí dám vyčúrat aby tam chuděrka nic nechytila... proto jsem zcela v šoku tady z těch maminek, které Vám tvrdí že je to něco zcela normálního. Určitě je za tím něco jiného, třeba se bojí že na něj něco z té WC mísy vyleze (když si na ní sedne a nevidí do té vody... když čúrá ve stoje tak do vody vidí) nebo něco na tento způsob co já vím, a bojí se Vám to jen říci... dcera se totiž občas taky bojí věcí, které by nás nikdy nenapadly a já sama si pamatuji z dětství, že jsem se bála ukončení hadice od pračky (!!!) protože matka jí měla danou do vany a celou dobu co jsem se koupala jsem do toho otvoru koukala celá zpitoměla strachy, buhví co na mě odtamtud vyleze... :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.