Přidat odpověď
Taky řešíme to samé, jen je syn o něco mladší. Už jsme zkusili všechno, co bylo zmíněno výše, i vystlaný nočník, dokonce jsem už na záchodě synovi přečetla několik knih :) Ještě teda zkusím Dryjádinu metodu s přesvědčení, že je to ta nej věc, kterou chce vlastně sám udělat, ale ještě to neví. :))) Ale jinak to prostě moc zatím neřešíme, syn kaká vestoje, on to asi vsedě ani neumí, vyčůrat se vsedě zvládne, ale od mala chodit čůrat většinou na "chlapa".
Poradit teda neumím, ale jen jsem chtěla napsat, že školky se není třeba bát. Syn chodí od podzimu, vysvětlili jsme mu dopředu, že ve školce prostě plínku nedostane, že tam mají malé záchodky a že musí kakat tam, plínku dostane jen doma. Jeho učitelka to ani neví a nemám v úmyslu jí to říkat. Syn kaká 1x denně a "počká" prostě na doma. Myslím, že to ani nezadržuje, on kaká většinou na večer. Jinak chodí i do kroužku Aj, jezdíme hodně na výlety hromadnou dopravou a plínu sice vozím, ale nikdy jsme ji nepotřebovali.
Jen jsem mu teda ještě řekla, ať to kamarádům ze školky neříká,že by se mu asi smáli, páč do plínu kakají hlavně jen mimina jako jeho mladší bratr.
Jo, a zatím taky vyčkáváme, až mu to v hlavičce docvakne, páč on je ten typ, kterýho násílím nezlomíme, spíš zaděláme na pobyt v nemocnici se velkou zácpou.
Předchozí