Jířo já taky nikdy nekrmila nějakým šrotem,tenkrát jsem na acanu přešla z cibauky,protože byl dočasnej výpadek dovozu.Ale i od jinejch chovatelů papišů vím,že jim prostě nesedla.Šiperka se jen častěji venčila,ale papiši blili.O bufetění mi ani nemluv.Ale co sou na mase,tak se bufetění snížilo.Asi jim stačí ty smradlavé dršťky co dostávaj. Já sem prostě odpůrce toho jak se na granulích vydělávaj prachy,jak se začalo do granulý cpát bio,extra já nevím co ještě,ale je to prostě jen o prachách.Přesvědčit majitele,že jejich miláček přežije jen na bio kvalitě.Prostě mě ten trend kam se granule sunou vadí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.