diskuze kterou založila rozamunde mi připoměla manžela mojí kdysi kamarádky.
to zapírání, lhaní, že je paranoiní.
hnusnej doma, s telefonem i spal, měl na něj v koupelně skrýš, vlastně měl dva. nakonec i jakýsi konspirační byt.
kamarádka neměla řidičák, tak jsem se s ní na ,,spanilé jízdy,, vydávala já. ona hledala svého muže a já na ni čekala v autě. mnohdy do rána pak u mě brečela, opíjela se. šílené zoufalství. věděla, že jí zahýbá. ale on se jí jen vysmíval, že nemá důkaz.
její muž na sebe vlastní blbostí prozradil kdysi kdesi jisté heslo a jisté souvislosti. ty mne dovedli na jisté stránky a dál a dál. nebudu to prodlužovat. zjistil se mail, jeho tajný a bylo k němu i heslo. to co jsem viděla, bych v nejhorších snech nečekala. videa od nich z ložnice, obýváku, chaty, kuchyně. orál, anál, detailní sex.
to bych ještě pobrala. ale ty do páru byly naše společné kamarádky, její sestra,jeho bývalá žena, učitelka jejich dcery...prostě sqadra.
nějakou dobu jsem váhala, zda ji o tom říct. nakonec jsem jí ukázala jen část.
no..do druhého dne se ze mě stal nepřítel č. 1 a ona mstitel. ovšem mstila se mě.
ale k tomu na co jsem se chtěla zeptat..
kdyby jste věděli, že je vaše nejlepší kamarádka podváděná, ponižovaná a zesměšnovaná, ona měla tušení a neměla důkaz...řekli by jste jí to, po čem touží??
mmch. jsou stále manželé a péťa se ...změnil...