| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To jo, když tě něco praští do očí. Pak to bude dýl trvat.
Mně prostě přijde šílené, že lezu manželovi do telefonu. A byla bych fakt vzteklá, kdybych zjistila, že třeba do telefonu leze on mně. To je natolik soukromé, že bychom tu měli asi novoroční Itálii. Dokonce mám pocit, že to je trestný čin. Stejně jako když ti někdo otevře dopis.
Přemýšlím nad tím a říkám si, že ti chlapi to s náma mají někdy fakt těžké. My máme pocit, že nám je nevěrný. Tak dlouho mu lezeme do mobilů, zkoumáme, čucháme ... až prostě jednou bude fakt nevěrný, protože to prostě nevydrží.

Já bych se manžela na rovinu zeptala. Ale u nás to je jiné, my si fakt důvěřujeme. Nejsem naivní, abych si myslela, že mně se to stát nemůže, stejně tak je na tom on. Ale máme natolik silný vztah, k tomu děti, oba jsme pracovně velmi vytížení a troufám si říct, že i úspěšní, že na to nemáme čas. Máme natolik silnou důvěru mezi sebou, proto jsem v klidu, když muž odletí na dva týdny na služební cestu.

Na vztahu je potřeba pořád pracovat, hýčkat si ho, vážit si ho. Neumím to líp popsat. A tím, že tomu druhému nevěřím, kontroluju, tím to kazím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.