Momentálně mi chybí trochu jen ten spánek, potřebuju k plnému fungování dostatečnou vyspalost. Ale to se zlepší, až prtě poporoste.
Jinak mi nechybí nic. Jen se příjemné věci trochu pozměnily, ale v celkovém součtu jich neubylo.
Fintění a dbaní o sebe mi nechybí, protože o sebe dbám i teď úplně stejně, ani by mě nenapadlo jít s kočárem ven v teplákách, obléknu se prostě hezky ke kočáru namísto do práce. Dokonce teď víc užiju klobouky, protože jsme víc venku - v práci jsem je z pochopitelných důvodů sundavala
Práce mi nechybí, protože jsem pracovat nepřestala, pouze jsem osmihodinovou práci zredukovala na cca 30 min denně a klííídně by to tak mohlo zůstat pořád - kdyby teda za to byl osmihodinový plat
Kino mi nechybí, nikdy mě moc nebralo, je to na mě zbytečně hlučné a navíc se mi vždycky začne chtít čůrat, když sedím uprostřed řady
Filmy si pouštíme doma.
Nákupy hadříků, kadeřník a podobné radovánky mi nechybí, protože jednou za cca tři týdny si na půlden takhle vyrazím. Což je spíše častěji než za bezdětna.
Restaurace mi zatím také nechybí, protože díky pobytu doma mám teď možnost dělat mnohem komplikovanější jídla, která vyžadují hodně času, a tak si dopřát parádní lahůdky spíše ještě častěji.
Kavárny s kamarádkami mi taky nechybí, protže kamarádky jsou buď dětné, nebo mají pro dětnost pochopení, a setkávání jsme přesunuly na procházky do zámeckých parků třeba se zmrzkou nebo kelímkem kafe do ruky. Pokecáme dobře tak i tak a nejsem načichlá kouřem.
Myslela jsem, že mi budou chybět výlety do přírody, ale ono to kupodivu jde docela dobře i s malým, jen se musí víc plánovat a nezapomenout kopici věcí s sebou, ale to neva, já jsem plánovač a je to mou přirozeností, neobtěžuje mě to.
Nevím, třeba mi něco chybět začne..kdoví. Spíš si teď, po těch osdmi měsících rizikového těhotenství s převažujícím ležením, připadám jak utržená ze řetězu