| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejsou staří. Krom toho, že by to dělala proto, že by sama neměla společenské vyžití, tak to zas ne. Sami jezdí často někam na návštěvy. Děda má koníčka, u kterého je ve společnosti a babička se často účastní s ním. Oni jsou prostě zvědaví. Chtěli by vědět o všem, co se u nás děje. Příklad:babička přijde a já mám na stole puštěný počítač. Vidí, že tam mám meil od někoho koho zná a následuje "jé, psala Ti Jana, co Ti psala? Posílala Ti fotku z nového bytu? Ne, neposílala, jenom jsme si psaly. No a co jste si teda psaly? Tak to mi nemůžeš říct, co jste si psaly?" Není to třeba nic, co by babička nemohla vědět, ale opravdu mi už leze na nervy, jak by chtěla vědět o každém mojem kroku. Oni přitom nikdy neříkají kam jedou, koho čekají, co budou dělat a před náma se baví stylem "pojedeme TAM, půjdeme k NIM, ještě musíme zařídit VÍŠ CO, čekáme návštěvu" Prostě aby z jejich hovoru nikdy nebylo znát kam jedou, koho čekají a podobně. Mně to nezajímá, ať mi to neříkají, ale ať se nestarají ani oni o nás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.