Přidat odpověď
Nejsou staří. Krom toho, že by to dělala proto, že by sama neměla společenské vyžití, tak to zas ne. Sami jezdí často někam na návštěvy. Děda má koníčka, u kterého je ve společnosti a babička se často účastní s ním. Oni jsou prostě zvědaví. Chtěli by vědět o všem, co se u nás děje. Příklad:babička přijde a já mám na stole puštěný počítač. Vidí, že tam mám meil od někoho koho zná a následuje "jé, psala Ti Jana, co Ti psala? Posílala Ti fotku z nového bytu? Ne, neposílala, jenom jsme si psaly. No a co jste si teda psaly? Tak to mi nemůžeš říct, co jste si psaly?" Není to třeba nic, co by babička nemohla vědět, ale opravdu mi už leze na nervy, jak by chtěla vědět o každém mojem kroku. Oni přitom nikdy neříkají kam jedou, koho čekají, co budou dělat a před náma se baví stylem "pojedeme TAM, půjdeme k NIM, ještě musíme zařídit VÍŠ CO, čekáme návštěvu" Prostě aby z jejich hovoru nikdy nebylo znát kam jedou, koho čekají a podobně. Mně to nezajímá, ať mi to neříkají, ale ať se nestarají ani oni o nás.
Předchozí