2009-po třech poradnách jsem utekla-nejdříve na monitor-né pozdeji než v 6.30 a to už jsem byla několikátá.Pokud je hodně porodů,monitory si vezmou na porodní a tobě ho nenatočí.Pak do gyn.ambulace.Tam nemáš šaci být dřív,protože musíš mít nejprve ten monitor.V ambulaci se čeká několik hodin!Rodila jsem v Brandýsu,je to tam sice trochu zastaralé,ale na šestinedělí nás bylo celkem 6 maminek!A byla tam jedna nepříjemná dětská setra,ale ostatní vždy ochotné a ony i ženské se chodili ptát jestli něco nepotřebujeme.Při porodu to bylo fajn,byl tam ještě pan Dr.Lidák,ale ten tam už není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.