Jen chci podotknout, že může být velmi bolestivé vyšetření a to tehdy když ti doktor udělá tzv. Hamiltona. Doufám, že jsem to napsala správně. Je to zákrok, kterým se ti snaží vyvolat porod, ale bez pilulek a injekcí. Zažila jsem ho.Člověk si leží na té příšerné vyšetřovací postely a čeká až ho doktorka vyšetří a najednou máte pocit, že se vám oči zarazily o strop jaká to byla bolest. Žádné varování. Ale díky bohu za to. Díky tomu mi nemuseli porod vyvolávat medikamentama. Doktorka mi po tomto zákroku vše vysvětlila a já jsem ráda že mě neupozornila, protože se bolesti hrozně bojím a možná by to bolelo ještě mnohem více. Porod se mi rozběhl během 6 hodin od zákroku a během dalších 12 hodin se mi narodil zdravý klučina. Vyšetření bolelo, ale rozhodně za to nebudu doktorku kamenovat - ono to totiž mělo smysl. Takové ty historky "jedna paní povídala" ty opravdu miluji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.