Ani nevis, jak ti porod v Kadani zavidim. Jsem take z Chebu a take jsem se rozhodla pro alternativní porod v CAPu v Kadani. Jenze nam to s manzelem nejak nevyslo. Odjet do Kadane jsme podle meho gynekologa meli odpoledne, ale z odpoledne byl vecer a kontrakce prichazely po sesti az peti minutach. Klasickeho porodu v Chebu jsem se desila, proto jsem prodychavala doma (poucena z predporodniho kurzu) a do porodnice jsme se vydali az na "posledni chvili". Nase mimi se narodilo za hodinu a pul. Vsechno probehlo klasicky, rutinne (holeni, nekonecne monitorovani vleze na zadech, strohe prikazy porodni asistentky, porod vleze s nohama nahoru, nastrizeni ...) a ja mam pocit, ze jsem si narozeni naseho miminka ani poradne neuzila. Proto podruhe pojedu urcite do Kadane!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.