Přidat odpověď
Ahoj vsem,
mam par dotazu. To, ze mi postupne zemreli oba rodice behem minuleho roku, to uz jsem tu psala v jinych diskuzich. Nemuzu se s tim srovnat, nemuzu to pochopit, i kdyz mesice ubihaji. Spatne spim, spatne usinam. A do toho mam porad o nich sny. Vzdycky jsem mela zive sny, barevne, nekdy nesmysly, jindy zajimave pribehy. Ted se mi zdava hlavne o mame, je casto v mem snu jakoby stranou, usmiva se, pozoruje, mlci a jen se diva. To uz se mi stalo mockrat. Naopak tata se mi obcas ve snu snazi jakoby radit, ale uplne beze slov a presto mu rozumim. No a ted naposledy se mi zdalo, ze jsem tatu nasla nahodou v nejakem ustavu, kde byl tajne (proste neumrel, prestoze jsme si to mysleli), nekdo mi to rekl a ja tam jela a byl tam a chodil (pred smrti nechodil, byl po urazu), ale zase mlcel, nerikal nic, presto ale se mnou nejak komunikoval, vedela jsem, na co mysli.
Ja nevim, jestli se timto zpusobem podvedome s tim snazim vyrovnat, ze se mi zdaji takove sny. Nebo kde se ty sny berou? Umi tu nekdo vylozit sny?
Pisu asi zmatene, ale nejak je toho na me moc. Nemuzu se s tim vsim srovnat...
Předchozí