| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Známá umí vykládat sny,ale abych pravdu řekla,mám strach se do toho pouštět, stejně tak, jako si od ní nechci nechat věštit budoucnost. A ona to taky dělá jen velmi nerada. Nejsem věřící, přesto si říkám, že je možná něco nadpozemskýho, do čeho mi pozemský nevidíme. Zdají se mi často sny o zemřelých příbuzných nebo známých. Je pravda, že hodně často na ně přes den myslím, takže pak se mi promítnou i do snu do podvědomí. Není mi to nepříjemný, jsem ráda, že jsem zase s nimi alespoň v tom snu. Jen jednou jsem sen zaznamenala jako vzkaz a to asi 14 dní po smrti taťky, přišel se se mnou rozloučit a byl to sen pro mě hrozně osvobozující. Od stesku, od vyčitek, od smutku, cítila jsem ráno srovnaná a smířená. Možná to opravdu byl nějaký vzkaz. Byl to živý sen a dodnes si ho i živě pamatuju.
Říká se, že když člověk po zemřelým příliš truchlý, tak drží na tomhle světě jeho duši a ta nemá pokoj. Klid se jí dostane, až když pozůstalý přijme fakt odchodu blízkého a duše může odejít.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.