Přidat odpověď
angrešt, ale dobré téma
potřebuji "jedlou" úpravu lilku a cukety, klidně jako přílohu nebo jako hlavní jídlo. Nějak mne obojí zklamalo svou chutí na grilu i dobře okořeněné i jako přílohová část zeleniny pečená, nebo dušená.
Poradíš?
Já tu drbu o jídle z mlsnosti totiž, už mám poslintanou klávesnici.
Sama jsem 1/2 hodiny po večeři 100 gramů kuřecího, 2 rajčata, kus papriky, ta kila musí dolů a když už cvičím hodinu denně, tak tím jídlem to prostě nezkazím. Vařím pro rodinu zvlášť pro sebe taky... těm dneska dělám to vepřo s mrkví. Ne, že si maso nedám vůbec, ale málo, snažím se ten zbytek vykrýt zeleninou.
jsem klasický masožrout, výrazné chutě vítány a kdyby to mohly i děti, budu jen ráda
Předchozí