Přidat odpověď
Boršč bez masa - postup ten isty ale maso sa nedava.
Šampiňonová omáčka - klasika huby pripravis ako maso a pridas smotanu rozmiesanu s hladkou mukou, k tomu cestoviny alebo knedla.
Tekvicovy privarok - klasika podusit na cibulke povarit zaliat smotanou s mukou. Navrch vajicko
Zelenina (mrkva, zeler, kukurica, cuketa, cerstva sampinony a pod.) nakrajana na pruzky orestovana na oleji, pridam korenie na cinu akebo stipku kari, pridam scedene cinske rezance zaliate vriacou vodou s trochou soli a vegety , premiesam a podavam
Lasagne bolonske alebo so spenatom, besamel, syr, zapiect.
Francuzske zemiaky - namiesto udeniny tofu alebo nic, pred zapecenim posypat syrom.
Palacinky - na slano so sampinonovou naplnou
Fazula s rajcinami kukuricou a mexickym korenim, s chlebom, mozes pridat sojovu parku.
No a potom taka klasika halusky s tvarohom, granadir, langose, zemlovka, sisky, sulance so struhankou alebo makom, parene buchty, zeleninove rezne, ryzovy nakyp, lievance, omelety, pizza (sampinony, kukurica, rajciny, syr) ...
Předchozí