Začínala jsem s bílýma jogurtama, vždy jsem četla složení a dávala si pozor, aby tam nebylo něco, co do jogurtu nepatří. Takže co jsem zjistila, tak nejlepší jogurty jou Olma modrý a ten bio, Hollandia, Valašský, Choceňsky, smetanový jogurt Kunín - možná, že jich je i víc, nejčastěji ale kupuju tyto. Ochucené skoro nedávám, když už, tak složením docela jde Jogobela nebo valašský, třeba ochucený tvaroh activia je plný sraček, což mě dost překvapilo. Tvaroh jsem ale dávala o dost později, myslím že až od roka. Nejlepší jsou obyč plnotučné tvarohy a sama si je dochucuju třeba medem a trochou kysaný smetany. Z těch ochucených dávám tak 2krát týdně pribiňáček nebo Lipánek. Ten je z heldiska obsahu nejčistší, ale myslím, že žádná katastrofa to není třeba ani u Bobíka. S jinýma zkušennost nemám. Pokud se tím děti necpou od rána do večera, určitě jim jednou za čas neublíží. Pak dávám lučinu nebo Gervais, samozřejmě neochucený. Prostě vždy čtu složení a čím mín toho obsahujou, tím líp. Dobrý stránky jsou tyto - http://www.chemievjidle.cz/