| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

aaachje.. já mám tři děti se stejným mužem.. nechtěla bych je mít s jinými proto, protože manžel má dceru z prvního manželství a ještě mám zkušenosti z rodiny své.. a prostě vidím, že ikdyž člověk hodně chce, tak chovat se ke všem dětem stejně je hrozně těžké.. já třeba dost upřednosťnovala dceru manžela před naším společným synem, ona byla ten chudáček, kterému zemřela maminka.. a chtěla jsem na jednu stranu aby mě měla ráda a na druhou aby nijak nestrádala.. ~d~ a i jsem viděla.. že manžel byl k dcerce zcela nekritický.. ale na syna docela přísný.. dodnes to tak je.. máme spolu dva syny a jednu dcerku a protože prvorozená zůstala u svých prarodičů, kde žila od narození, tak mu prostřední naše dcera ji vynahrazuje a manžel je na syny přísnější a dcerka může skoro všechno..

jestli ale máš fajn manžela, který má rád i obě holky z předešlých vztahů, (ti chlapi tu lásku asi mají jednodušší k těm "cizím" dětem, ono přeci jen mnohem více pečují matky), tak bych se v tom moc nepitvala.. a byla ráda, důležité je, abys ty i holky byly spokojený a fajn chlap k tomu je bonus. Podle fotek co si dávala, seš príma ženská, máš krásné děti.. a super domeček a tak prostě kašli na to co kdo říká, určitě nejsi zavrženíhodná, spíš bych řekla, že máš notnou dávku odvahy a jsi spíš obdivuhodná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.