Přidat odpověď
Veru říkala jsem si, kdy i tady tu parádní novinku oznámíš!!!
Tak moc gratuluju a přeju pohodové těhu a krásné zdravé miminko!!
A Maxík musí být úžasnej!!
Kim moc na tebe myslím, a věřím, že všechno bude v pořádku!!
U nás veselo, Vojta začal chodit, zatím dost vratce, jenže Anežka si myslí, že je to už parťák a tak ho furt tahá za ruku, aby šel s ní apod. Takže mám co hlídat...co si neudělá sám za úraz, protože je nezbeda a všude leze, když nedostane na gauč tak si přistrčí holek pračku nebo mikrovlnku a hned je výš, a ostatní úrazy mu pomůže Anežka. A ta je mimochodem jak z divokejch vajec, ta zima je hrozná...doma se dost nudí a tak dělá blbiny. A taky se mě moc snaží pomáhat a je fakt šikovná...ale občas to přežene a přidělá mě víc práce.
Lucka je ve škole moc spokojená, akorát odpolední stacík, taková družina, není nic moc. Doufali jsme, že tam s dětma nějak pracujou, učí je samostatnosti, něco tvoří nebo když je hezky tak procházky. Ale tak to nefunguje. V podstatě jsou ty dvě paní, co se tam o děti starají, rády, že je stačí dát vyčůrat nebo přebalit, dát pít nebo jíst. Takže Lucka tam většinou sedí a kouká v lepším případě na pohádku, nebo jen tak. Vyjímečně, když je málo dětí, tak i něco opravdu tvoří, malujou nebo tak. Ale to je fakt vyjímečně.
Takže pro ni manžel jezdí dřív a bere si ji do práce, tam jí pustí pohádky...nebo když to vychází mě, tak pro ni s malošama jedem. Bohužel je to přes celý město, takže denně nerealizovatelný. Ale Lucka vypadá že je spokojená i tak. V něčem je ta mentální zaostalost výhodou.
Tak se všichni mějte krásně!! Dala jsem do deníčků pár fotek z vánoc!
Předchozí