Přidat odpověď
Myslím, že v tomhle věku je normální, pokud se dítě, které se několik měsíců nepočůrávalo, začne znova počůrávat. Může být jen unavený a usne příliš tvrdě. Pokud se počůrá ve spánku, znamená to, že ho nevzbudí pocit, že se mu chce čůrat.
Promluvila bych s učitelkou, poprosila o větší dohled. Hlavně to moc neprožívej a neřeš, ať se kluk ještě zbytečně nestresuje.
Náš syn to má taky tak, jsem domluvená s učitelkou, aby hned jak ho vzbudí ho ihned vyslala na záchod. On je línej vstát a kolikrát to prostě pustí dřív, než se přinutí vylézt z postele. Před spaním chodí všichni na wc povinně a i než usnou ještě děti, kterým se znovu chce, odbíhají čůrat.
Rozesmál mě příspěvek o chození ven. Že je to v předpisech a tak se prostě denně chodí. To bych chtěla vidět, ty předpisy. U nás chodí normálně, když neleje a když není velký mráz či inverze. Chodí výhradně na zahradu, protože u nás není moc možnost vycházek.
A jinak jsem tuto zimu ještě punčocháče ani nezačala dávat. Do třídy má tepláky a na ven oteplené šusťáky.
Předchozí