| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
mě v 18ti umřela maminka - úžasná, hodná, vlídná, laskavá a zůstal mi tu táta - bručoun, věčně "nasr...",ukřičený. Vše okolo nemoci bylo velmi bolestivé, hrozné sny jsem mívala dlouho, o maminku jsem se starala hlavně já, umřela mi po cestě domů v sanitce (stejně jako její maminka). Co pomohlo? Akutně pouze stále něco dělat, makat do školy, doma mít stále něco na práci - plánovat, co ten den musím udělat (to jsem si napsala na papírek a snažila se to fakt udělat), v té době mi také velmi pomáhala víra, Bůh (tu jsem časem ztratila, ale to je úplně jiná kapitola). Jinak jediný skutečně účinný lék je čas. Takže se smiř, že se svým smutkem a pocity nehneš, budou se časem hýbat sami, bolest otupí, stane se bez problémů snesitelná. Občas se ti pak bude stýskat, táta ti bude chybět celý život - ale každému z nás holt někdo chybí. Neboj, zvládneš to!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.