Nejdriv parkrat excesivni vystupovani, a ted uz me Roni nema rada a maze me obcas z principu kdyz nema do ceho pichnout
Fakt se stehujete zpatky? Ja myslela ze jste tam chteli zustavat
No, kazdopadne ted uz skorosousedky moc nejsme, co
Tak do skoly jsem nastoupila velice spontalne, tak spontalne ze se mi nestihlo nechtit
volala jsem tam puvodne nezavazne, a rovnou me zaradili do prislusnyho rocniku a oznamili ze o dva dny pozdej mam bejt ve skole
Docela fofr, nemela jsem doma ani nic na psani krome okousanejch pastelek
takze jsem mela par dnu na to abych sehnala vse potrebny od tasky pres ucebnice az po debilni grafickou kalkulacku, kterou musime mit.
A ten gympl je tady docela drsnej, nejvic se mi teda zajida povinna maturita z matiky
Znamkovani sileny, pisemky minimalne na 2 vyucovaci hodiny, vetsinou spis na 3 (a tak obsahly ze je odevzdavame v rychlovazacich) a tak dale... No zase jsem se po tech letech na materske neuveritelne rychle probrala
Ale je to roztomily, ja v cervnu vylezu z 13. rocniku a v zari Misa nastoupi do 1.- cekat o rok dyl mohli jsme chodit do skoly chodit spolu
Jdu si zapnout comp a nejak poresit ty fotky, stejne nemam do ceho pichnout, jsem vyjimecne sama doma tak se nudim a seminarky se mi psat nechce