Tak ho nenuť když bude chtít najde si časem nějakou sportovní zálibu sám. Taky jsem byla nesportovní dítě a co mě nejvíc štvalo byli dobré duše které se mě za každou cenu snažili ke sportu přivést, nebavilo mě to, byla jsem na sport totální jelito a ještě se mi to vše znechutilo když se mě každý snažil ke sportu přivést. Dnes nejsem žádný sportovec, ale ráda si jdu zaplavat či vyjedu na kole a to s chutí, protože mě nikdo nenutí, nepostrkuje, nemotivuje apod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.