Mě taky sport nikdy nebavil, naši mě nutili celé dětství do lyžování i bruslení, oboje neávidím. Děti jsou nesportovní po nás - starší syn jezdí na kole, plave jen na té úrovni, aby neutonul. Mladší se už 3 roky učí jezdit na kole, protože to považuju za důležité, snad to na jaře už dopilujeme. Dcera zatím drandí na koloodrážedle. Jak motivovat netuším, podle mě to nejde. Pokud ten sport bude dělat jenom kvůli rodičům, akorát mu to otráví i do budoucna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.