Zvracela už první cestou domů po tom, co jsem si jí koupili, ale každý pes je jiný. Před jízdou dostává prášek a nedávám jí nic jíst. Povrací se vždycky i po tom, ale nejsou to samozřejmě granule nebo nějaká potrava. Jen sliny nebo žaludeční šťávy. Tím, že jí mám v přepravce to není takový problém. Dám jí tam jednorázovou podložku a po "tom" jí jen vyměním na novou. Zvrací většinou jen ze začátku cesty. Kdyby mi, ale měla vždycky poblindit auto, tak mě asi
.
No a mimo to, že si naše s hračkami vůbec nehraje, tak jí dělalo problémy i jíst nebo žvýkat cokoliv jiného než granule. Já jsem jí kupovala různé pamlsky a masové kapsičky a ona měla potom vždycky průjem. Až před rokem jsme našly ty, které jí vyhovují.
Mamka ho má taky a její je úplně jiný. Já mám s PP oba bez. Mají ho většího, hravějšího, ... K dětem rozhodně ideálnějšího, ale taky to s sebou nese jistá rizika. Například když je doma sám, tak jim třeba posledně rozkousal vchodové dveře. Moje je naopak té klidné povahy a nemá problém i s celodenním odloučením.
Vidím to tak, že budete stejně nakonec poznávat, co mu bude a nebude vyhovovat.