| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zerat, koukala jsem, že si zakládala téma, co pořídit pro Yorka. Tak ti napíšu, co se nám osvědčilo.....pelech máme jeden látkový a pak rád chodí do látkové přepravní tašky, tu bereme na cesty, dávám mu do pelechu jakýkoliv vyřazený náš oděv (miluje ponožky). Vždy, když balím kufry, tak si vezme hračku a jde se sám "zabalit do přepravní tašky". Máme kšíry, ale já radši používám obojek. Misky jsme pořídili keramické mělké, protože s plastovými si hrál a postrkoval je po celé kuchyni a víc toho bylo na zemi než v misce. Hračky...dostali jsme jednoho jeho oblíbeného plyšáka od chovatelů, tak ho pořád udržuji a zašívám utržené rány(toho má dodnes nejradši), pak má rád pískačky (já moc ne) a cokoliv o co se může přetahovat (ponožky). Kartáč je nejlepší s kuličkami na konci. Jako pamlsky jsem nosila na kostičky nakrájený tvrdý sýr, nebo kupuji 100% Natural Meat Snack ...klidně i pro kočky, když není pro malá plemena psů. Šampón používám dětský heřmánkový (doporučila mi ho naše střihačka psů). Po spešl šampónu se hrozně drbal. Ještě pořiďte Borovou vodu na otírání očí. Jinak se toto plemeno dá naučit všem kouskům, umí poslouchat na všechny povely (sedni , lehni, na místo, zůstaň, dotek, pust, dones, popros, pac a ještě pár "cirkusových" ...chodí po předních, plazí se, válí sudy, točí se dokola na zadních). Přeji Vám hlavně zdravého a veselého společníka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.