| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale jóó, já jsem byla ve třídě nejmladší (červen), premiantka od první třídy :-), děti jsem měla ve 33 a 36, a na VŠ jsem byla v kruhu se samýma propadlíkama (rok před náma fyziku učil magor), kteří jsou mí nejlepší kamarádi, nedělám z toho dogma.
Mezi novorozencem a ročním dítětem je sakra rozdíl, mezi 22 a 23 rokem už je to jedno.

Pouze jsem vybrala jednu myšlenku, která zatím nepadla - a to, že se ZBYTEČNÝM odkladem o rok prodlouží závislost na původní rodině (zpravidla), dotyčnému to ubere rok, který by asi věnoval na sebezabezpečení (nebo cestování :-), rok v cizině na stáži, to je jedno, co by chtěl dělat po skončení vzdělávání, financovaného většinou rodiči ....) před tím, než na sebe vezme zodpovědnost na založení nové rodiny, kde ty limity, zvlášť u holek, prostě jsou bez ohledu na to, kdy jde do první třídy.

A taky - když bude na základce v devítce pomalu 17 letý kluk, holící se, odmutovaný, třeba už sexuálně aktivní :-) , možná mu tam bude fajn, možná ne.

A podotýkám, stále mluvím o zbytečných odkladech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.