| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ještě bych k tomu chtěla napsat, že jsem sama také vůbec nesnila o cestování, jazycích či zaměstnáních, která jsem v životě dělala, ale tím, že jsem se k tomu náhodou (a v podstatě z nouze) dostala, jsem dostala výbornou příležitost poznat život z jiné stránky. Psala jsem, že kdyby byly věci tak, jak jsem si je představovala v 18, měla bych dnes skoro dospělé děti, zřejmě bych už měla dvacetiletou praxi ve špitále, možná byt v paneláku, možná manžela, případně exmanžela. Protože to nevyšlo, snažila jsem se dělat něco na vyplnění času, než to přijde. A to něco bylo hrozně fajn. Pak jsem poznala báječnýho chlapa, kterého mám moc ráda, se který máme dvě krásné děti. Bylo mi 27, když jsme se seznámili.
Vše se dá v životě dohnat a někdy to, že nám v životě něco nevyjde, může vést k hezkým věcem.
I když puberťák odejde ze školy, dá se to dodělat později. To jsou věci víceméně technické. Pokud si věří a je alespoň trochu inteligentní, časem mu dojde, že to bez vzdělání nepůjde. Znám člověka, co odešel z gymplu před maturou, aby se musel na ten gympl zase vrátit a vystudovat psychologii. Chytrý člověk. Tyhle kiksy se totiž lépe napravují, než třeba pošlapané sebevědomí, které se začalo udupávat hned na základní škole. Když hned nástupen školy nestíháš ostatní, rozhodně do té školy nebudeš chodit rád. Pak se to s tím dotyčným už jen táhne. Tohle dětem udělat nechci, takže pokud mi učitelka v MŠ doporučí odklad a já sama cítím, že dcera jště na školu nemá, nedám jí tam.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.