Lassie,
jasně, pokud to cítíš, není co řešit....Mně odklad nikdo nevnucoval, jen mi na základě vyšetření řekli, že by ho mít mohly, kdybych chtěla (dvojčata)...a já nechtěla, prostě jsem to necítila jako nutné....a bylo to správně.......
U té nejmladší jsem zase cítila, že by klidně mohla ještě rok počkat, ale zase na základě vyšetření a třeba i toho zápisu (no upřímně, i já koukala jak puk, ona tam prostě patřila
) nikdo ani nenaznačil, ať to neděláme...tak jsem to riskla....a zatím nelituju, škola jí svědčí....
Já třeba prošla tím, že jsem nemusela ve škole hnout prstem a to až do maturity a na vejšce jsem se také nijak neučila....prostě proto, že jsem to neuměla....důsledek celoškolního nicnedělání, nic mě netlačilo, všechno šlo samo...i přes šikanu a situaci doma....Takže jsem nechtěla, aby tak dopadly holky, radši aby si zvykly, že musí trochu zabrat co nejdřív....a to mi teda vyšlo dobře....už se naučily se sem tam tomu učení věnovat a přitom je nezatěžuje natolik, aby získaly nějakou nechuť....