Bea111 co všechno má vyšetřené? JAká je křivka ? JAký je průtok? JAký je obsah močáku? To je vše OK?
Pokud ne......tak nevím jestli bych měla sílu to řešit jen Homeo.......mám doma dítě z 1/3 kap. moč. měchýře...... Když jsem na to přišla já byli mu 3roky, když jsme se konečně někam dostali bylo mu 6......operace a léky bere dodnes...v létě mu bude 11let. Na táborys jezdí jen s dětma se stejnou diagnozou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.