řešili jsme v naší vesnické sámošce právě v pondělí. Štěkání bych zvládla, kdyby hafan, větší než moje 1,5r staré dítko byl přivázanej k mřížím od vchodu. Jak tam pobíhal a štékal, tak jsme se my nemohli ponejprv dostat dovnitř a pak ani ven. Já se psu bojím, měla jsem plné ruce a musela jsem vše hodit nazem abych zachránila dítko od obliující a štěkající obludy. A paní se ještě cítila dotčená. A pŕesné to mi vadí, že tam očurávají rohy a pak vesele olizjí děti. Jak by se asi paní tvářila, kdyby pejsek někoho kousnul?!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.