Danulo,
letí to,viď. ať se vám daří logopedie a v březnu držím palce.my také trénujeme,ale naštěstí řeč naskakuje prý kupodivu dobře a není až tak nutné zatím něco řešit. spíše rozvíjíme mluvení.
ovšem naše logopedka vůbec nebere v potaz,že se A. narodila o tři měs. dříve a to mě docela někdy štve
my do školky zatím nechodíme,až od těch 4let v září. jsem na to zvědavá..Andrejka je děsný mamánek a od doby,co byla v nemocnici jednu noc sama v noci,protože jsem tam být u ní nemohla nechce usínat sama a jakmile je sama i dvě minuty,pozvrací se tam
.ikdyž tam má bráchu. docela se bojím,aby to nedělala pak ve školce..no,snad ...ne.
je úspěch,že byla prvně v dětském koutku sama. vždy šla s bráchou nebo se mnou na chvíli,aby si to okoukla,ale sama nechtěla,až teď se to zlomilo. tak doufám,že se posunujeme kupředu..
jinak Andrejka je kus,nějaké nedonošení není znát. má 18kg a 102cm,je větší než o rok starší děti.přitom nejí nic moc,ale asi jí to stačí. je poslední dobou strašně mlsná. od toho 2.roku se to horšilo. do té doby jedla víc než já
.zato teďka poslední půlrok..