Ahoj Petro, tebe už jsem taky nečetla 100 let
Fakt jsem toho Míšu nepoznala a při tom si je vlastně pořád podobnej
Jak se máte, co je nového, kromě blížící se školy?
Ad chlapeček, zvlástní to je, v porodnici se mi smáli, že péče o pindíka je mnohem jednodušší, ale já třeba naprosto netuším, kdy se začíná přetahovat předkožka (to si pamatuju, že se to tu řešilo, ale byla to pro mne zbyteční informace, kterou jsem neuložila) ...no a temperament to je také samozřejmě jiný...jenže to by mohla mít i holčička
Většinou si při problémech představuji obrovského, smradlavého a rozežraného puberťáka, který bude jen bručet
Ale to je naštěstí ještě daleko, zatím máme za sebou pubertu Anejdy a s Klárkou nás záhy čeká...takže buď bude při té poslední pubertě totálně obrněná nebo zralá na cvokhaus
Muffi....na severu je to pořád s prací blbý, co? Brácha žije v Chomutově. Jeho druhá žena mu dělá asistentku, děti nemá, ale stejně si raději dodělává VŠ v jiném oboru...tak držím palce, ať najdeš něco, co tě bude bavit.
Jinak, abych se přiznala konec těhotenství a šestinedělí s Agátkou si prakticky nepamatuju, takže si ani nepamatuju, že jsem s tebou rodila...zkusím to dohledat