Katko, taky další aspekt kromě toho najít si cvičení, co člověku sedne, je udělat si vůbec na to cvičení čas a mít na něj i nějakou energii. Zejména pro anti-sportovce je to téměř nadlidský úkol. Podvědomě totiž asi budu vždycky považovat cvičení za ztrátu času, který jsem třeba mohla strávit čtením zajímavého článku nebo nějakou užitečnou prací doma. Sport prostě pro mě nikdy nebyl normální běžnou činností jako to mají lidi, co sportují odmalička.
Proto když jsem se rozhodla, že se budu víc hýbat, tak jsem začala chozením pěšky do práce a s velmi rekreační jízdou na kole. Jenže ani tohle u mě jaksi nezabralo (tedy alespoň jsem dál netloustla). Teď jsem na krabičkové dietě (porce pro batolata) a trochu to zabírá, ale stejně pomaleji než tu všichni popisují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.