Přidat odpověď
Beznicku,
nemám štítnou žlázu, byla jsem několikrát na kontrole, protože i moje obvodní se divila. Jen se mi prostě od mých -nácti let hodně zpomalil metabolismus a proto nezabírají žádné ty chytré rady, které se píšou všude v časopisech.
Jenže stejný problém má podle mě hodně moc lidí s nadváhou a většina nebo i všichni lidé, kteří jsou vyloženě obézní. A zjednodušování jejich problému je dostane akorát tak do ještě větší depky.
Netvrdím, že zhubnout zdravě v mém případě není možné, ale tvrdím, že to vyžaduje mnohem víc než jen dodržování pár jednoduchých pravidel.
Kdyby mě někdo z vás znal před 10 lety a mohl porovnávat, tak jsem od té doby udělala ve svém životním stylu velký veletoč směrem ke všem těm správným zásadám a přesto jsem v těch 10 letech ztloustla 20 kilo. Teď se mi akorát v poslední době podařilo přestat přibírat díky příšernému a vyčerpávajícímu boji s mým odporem ke sportu (pochází z dob školní TV).
Opravdu to není vždy tak jednoduché, jak se to pořád media a někteří úspěšně zhubnuvší snaží prezentovat.
Předchozí