| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám stejný dojem ~:-D

Nějak mám pocit,že málokterý chlap má potřebu řešit svůj problém virtuálně na rodinném serveru,kde je 95% ženských ~d~
Pokud můžu mluvit z vlastní zkušenosti tak většina manželových kamarádů,kteří řeší nějakou životní krizovou situaci to řeší právě s kamarády v hospodě, na tréninku, v práci, max. po skypu a telefonem...

Ale nechci teda autora shazovat, tak jestli se mám vyjádřit tak
1) test otcovství - k čemu? Když zjistíš, že nejsou tvoje,už je nebudeš mít rád? Když zjistíš,že jsou tvoje, dá ti to víc důvěry v manželku?

2) Jedna nevěra - před 8 lety = rozvod. Fajn, ty jsi byl manželce 100% věrný? Nikdy jsi nedal jiné ženě třeba pusu? Nebyl jsi nikdy v pokušení? Jestli jsi byl 100% věrný pak chápu,že tě to strašně zranilo...ale bod 3

3) je manželství jinak spokojené? Má cenu zahodit tolik společných let kvůli jedné chybě?

4) opravdu se nedokážeš přenést přes myšlenku,že to bylo jen jednou a budeš ji podezírat už vždycky - pokud ano, no tak to asi smysl nemá,protože jí to budeš pořád vyčítat...

Shnru to, každý jsme nastavení jinak. Já bych manželovi nevěru odpustila, neodpustila bych mu dlouholetou milenku nebo nějaký paralelní vztah. Vadillo by mi,že by investoval peníze a svůj čas a city ještě do někoho jiného, ne samotný akt sexu... Ten je pro mě druhořadý. Ale spíš ty city,které by směřoval jinam... než jen ke mě a k dětem...
Takže být já manžel tvé ženy a vědět,že je to jinak prima ženská, fajn máma, mám se s ní hezky a jsem s ní rád,tak bych hledala prostředky jak dát vztah dohromady...

A mmch - jak to prasklo?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.