| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Pearl, už to pak byl kalup, porodila jsem 5.1. a až dneska se tak nějak dostávám do relativního normálu - tedy usedám na minutku k počítači a hned jukám, jestli "vrchlabčanky" někde nepotkám.

Přidávám se s pozitivní referencí na Vrchlabskou porodnici, byla jsem nadmíru spokojena. Dojeli jsme v pohodě. Neboj se tam zavolat, když ti praskne voda, nebo když budeš cítit, že se porod rozjíždí. Já tam volala, když mi praskla voda a začaly bolesti, PA v klidu poradily, vyptaly se, jaký chceme pokoj a mezitím vše připravily. Když jsme dorazili, už na nás čekaly ~R^Cesta autem s kontrakcema se dala snést v pohodě, opravdové bolesti se rozjely až v porodnici.

Co se týká váhových přírůstků, tak nestresovali. Hlavně ta dětská doktroka mě fakt překvapila, jaká byla skvělá. Dětská sestra Lenka je oproti tomu dost nepříjemná. Když dělala odběr z patičky, nebo mi malého koupala, s chutí bych ji profackovala, je poměrně hrubá. Naopak dětská sestra Petra je výborná. A k té váze - všichni říkali, že mlíčko se začne tvořit 3. den, což se umne po usilovném přikládání opravdu stalo a že díte musí po váhovém úbytku začít trochu přibývat - u nás stačilo 7 gramů :-) Jinak se připrav na to, že třetí den se jim pouštět moc nechce, standard je 4. den. Já chtěla vzít 3. den roha, ale nakonec jsme se s manželem domluvili, že nebudem dělat problémy a já si ještě trochu odpočinu, ostatně nám tam fakt nic nechybělo.

S sebou bych si vzala oblečení pro miminko, protože ho moc nedávají, nějakou dečku na přikrývání miminka a jídlonosič, aby manžel mohl donášet dobroty z města ~w~

Jinak teda můj porod moc ukázkový nebyl. Porodní bolesti jsem jednoduše nezvádala, prala jsem se s tím jak blázen a díky bohu za tu sestřičku, která se mnou prodýchala každou kontrakci (seděla u mne 4 hodiny). U porodu byli všichni skvělí, trpěliví, poradili, co mám dělat, ale nenutili. Nakonec to skončilo sice jinak, než jsem si představovala a mám pocit, že jsem porod nezvládla, ale Vrchlabí mi rozhodně poskytlo tu nejlepší možnou péči, kterou bych nikde jinde nedostala.~g~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.