| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

dotykový jsem měla měsíc (Samsung Galaxy Ace), poté co ho odložil manžel (potřebuje taky telefon "provozní" aby se nemusel soustředit kde co prstíčkem dotknout ale jít "najisto" na obvyklou klávesu a tak). Jako něco mě bavilo - třeba to psaní SMSek tahem (dá se nastavit buď klasické "vyťukávání" přičemž klávesnice vypadá jako tak od počítače, kor když si dáš telefon "naležato", a nebo psaní tahem kdy jen prstem přejíždíš klávesy v požadovaném pořadí a sestaví ti to slovo). Nebavilo mě listovat v seznamu, to "popojíždění" atd. - mě z toho bolí oči, není mi to příjemné (jsem cíťa třeba na trampolínu atd - jak se mi něco "houpe" před očima tak je mi z toho blivno), neuměla jsem rychle vzít hovor a nebo ho vypnout - to jsem se teda pak už naučila ale taky jsem z toho byla nervní, často mi ujela nějaká nadávka kteorou pak nechtěně vyslechla druhá strana.... No a teda foťák měl fakt mizernej, moje stará Nokie má o několik tříd lepší. Sice to mělo nějaký nastavení, ale držet ten telefon tak abys mohla zaměřit objekt na focení a ještě u toho něco nastavovat na displeji... no nepohodlné, blesk nanic (tak do půl metru, víc ne), rozlišení slabé a výsledek - vše šedivé, mírně mázlé. A s foťákem nebo i tím starým telefonem jsem tenle problém neměla, takže si tak úplně nemyslím že by to bylo jen mnou.
Na internet v mobilu jsem si zvykla teda rychle, to jo, ovšem mraky aplikací jsou totálně zbytečný, jen to zabírá místo a krade čas, v podstatě jsem ten telefon chtěla protože jsem potřebovala dobrý slovník do čínštiny i se zvukem. A ten se mi tam podařilo nastavit. Ale videa, rádio apod. - na přehrávání aby měl člověk ještě repráčky (chtěla jsem třeba studentům něco pouštět....), celkově dost slabý mi přišlo. Pak před Vánoci dělali ve firmě inventuru telefonů a tenhle chtěli vrátit, bez ukápnutí slzičky jsem ho odevzdala a vzala si zpátky asi třiapůl roku starou nokii a krom toho slovníku mi nic nechybí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.