Jájo,
díky, že ses ozvala
) Tak veliká gratulace a hlavně se snaž být v pohodě!!!
Díky především za ty informace ohledně dítěte. Tak nějak mám pocit, že porod bude ze strany personálu fakt v pohodě, ale z těch pediatrů jsem měla trochu strach.
Ačkoli jsme původně uvažovali o ambulantním porodu nebo propuštění třeba po 2 dnech, nakonec jsem to taky zavrhla a šla cestou menšího zla. Naše dr. by mi maličké po ambuporodu nevzala a já jsem s ní jinak navýsost spokojená pokud jde o očkování, přetahování kůžiček, ordinování léků apod., že jsem si řekla, že to do budoucna je pro mě důležitější než být druhý den po porodu doma.
Pokud jde o tvůj pocit, žes porod nezvládla, chápu tě, i když já to mám trochu jinak. První porod byl klasický se vším všudy medicínský (jen oxytocin nebyl, nestihli
). A já měla naopak po něm pocit, že jsem to celkem zvládla dobře. Výčitky se dostavují teď po letech, protože s názory, které dnes na porod a rodičovství vůbec mám, si vyčítám, že můj první syn nemohl takový, alespoň trochu přirozenější porod mít taky. A jestli se to ve Vrchlabí povede jak si přeju, tak mě tohle bude ještě pronásledovat. Manžel mě utěšuje, že jsem mu to vynahradila dlooouhým kojením a tím, že ho mám doma u sebe, ale stejně...
Tak Ti přeju zdravé a spokojené děťátko. Pak se taky ozvu s mým příběhem, až bude po všem