| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, tak u nás zápis proběhl právě dnes!!! Elli jsem na to připravovala celý týden, že jde dnes k zápisu a její reakce? "a budeš ta se mnou maminko?"~b~
Anit, takže u nás je to naprosto stejné jak u vás!!! psychicky na školu fakt nemá, takže máme odklad, dnes nám to řekla i učitelka na té škole co bylau zápisu, vše co chtěli jim Elli řekla, vše dobře, barvy, tvary, čísla, kresila, řekla celé datum narození i rok (prý jediná):-)no ale...všude koukala jestli sedím hned za ní a co chtěla říct, tak nejdřív koukla na mě jakoby chtěla schválit že je to dobře, no učitelka to komentovala, že je chytrá, ale hodně stydlivá, že si mě pořád hlídá a že by trpěla, takže za rok:-) a já jsemi ráda, já to cítím taky tak ve školce taky vydrží je dopoledne, déle ani ránu a hned škola? to by nepřežila~y~~z~
s prací je to fakt bída, je to děs, takže za 14 dní jdu taky do evidence, pořád něco hledám, posílám životopisy, ale bez VŠ tu nejsem takřka nic:-( a já prostě na VŠ nemám~8~zkoušela jsem to ještě před dětma a neměla jsem na to, kor ted s dětma~o~, no prostě hledám:-)

tak zkuísm hodit pár fotek, doufám, že se mi sem povede hodit moje tříletá obrculíkajda tahle je fakt povedená:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.