ahoj, tak u nás zápis proběhl právě dnes!!! Elli jsem na to připravovala celý týden, že jde dnes k zápisu a její reakce? "a budeš ta se mnou maminko?"
Anit, takže u nás je to naprosto stejné jak u vás!!! psychicky na školu fakt nemá, takže máme odklad, dnes nám to řekla i učitelka na té škole co bylau zápisu, vše co chtěli jim Elli řekla, vše dobře, barvy, tvary, čísla, kresila, řekla celé datum narození i rok (prý jediná)
no ale...všude koukala jestli sedím hned za ní a co chtěla říct, tak nejdřív koukla na mě jakoby chtěla schválit že je to dobře, no učitelka to komentovala, že je chytrá, ale hodně stydlivá, že si mě pořád hlídá a že by trpěla, takže za rok
a já jsemi ráda, já to cítím taky tak ve školce taky vydrží je dopoledne, déle ani ránu a hned škola? to by nepřežila
s prací je to fakt bída, je to děs, takže za 14 dní jdu taky do evidence, pořád něco hledám, posílám životopisy, ale bez VŠ tu nejsem takřka nic:-( a já prostě na VŠ nemám
zkoušela jsem to ještě před dětma a neměla jsem na to, kor ted s dětma
, no prostě hledám
tak zkuísm hodit pár fotek, doufám, že se mi sem povede hodit moje tříletá obrculíkajda tahle je fakt povedená