No v rámci možností jsem dopadla dobře.Doktor v Hradci mi řekl,že si myslí,že tam TTTS nevznikne a že zatím nic dělat nebudem a bude se čekat.Jen mi řekli,že tam hrozí riziko,že jedno bude žít na úkor druhého a pokud by to nastalo,bude muset jedno miminko pryč.Budu každých 14 dní jezdit do Brna k dr.Gerychové aby mě hlídali a pokud by se něco nezdálo,znovu Hradec.První návštěva v Brně mě čeká v pondělí.Tak doufám,že vše dopadne dobře a donosím obě miminka do zdárného konce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.