Dnes jsme si domů přivezli malého Pavlíka, který se narodil 11.1.2005 plánovaným císařským řezem.Manžel byl u porodu a je to pro něho velký zážitek, na který jen tak nezapomene.Po porodu jsem byla dva dny na JIPce, kde se o mě velmi dobře starali.
Pak jsem přešla na oddělení šestinedělí, kde je zároveň oddělení pro miminka.
Byla jsem tam 5 dní a za tu dobu jsem nepoznala sestřičku, která by byla nepříjemná, naopak, sestřičky neustále chodily a ptaly se, jak mi je a co Pavlíček, jestli něco nepotřebujeme, že jsou tu pro nás a tak ať se nestydíme a přijdeme.Chodily se dívat i v noci, zda je vše v pořádku.
O Pavlíčka se velmi dobře staraly, pomáhaly s kojením, s péčí o malého, ukázaly první koupání atd.Opravdu si nemohu stěžovat.
Pavlík měl neustále problémy s prdíky a když už jsem nemohla, přišla sestřička, malého si vzala s tím, ať se vyspím, že mi pak malého donese, jak to bylo milé,takhle to trvalo dvě noci a po obě dvě noci to odnesla sestřička Jitka a tím ji ještě jednou děkuji za obětavou pomoc.
Musím pochválit celý personál oddělení šestinedělí a dětské sestřičky.
Nemohu si stěžovat ani na hygienu, každý den sestřičky vyvářely dudlíky, odsávačky a kloboučky, čisté prádýlko pro malého bylo samozřejmostí.
Tak ještě jednou velké díky všem a porodnici v Kolíně doporučuji každé mamince,jeďte se tam podívat a uvidíte, jak pěkné a čisté to tam mají.
Velké díky doktorům, co mě operovali a všem, co se o mě a o syna starali.
Předchozí