All, no od ledna 2010 do cca května 2011 jsem zhubla cca 48 kg Pak jsem něco málo nabrala schválně zpět - už jsem nevypadala hezky po obličeji:-( No a za ty dva měsíce jsem nabrala 5 kg No, něco už mám zase dole A dám to zase dolů všechno, to vím na 100%... A jak? Jednoduše - hlídám si co, kolik a v kolik jím...a k tomu pohyb, pohyb, pohyb a hlavní věc - pitný režim. Takže klasika, žádný světoborný recept nemám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.